OLESAND.DK © 2008 • Privacy Policy • Terms of Use

 

Velkommen til Arkitektfirmaet KLODEN APS

 

 

www.ark-kloden.dk

 

 

Arkitektfirmaet Kloden ApS

Borgergade 6, 1. sal

7200 Grindsted

Tlf: 75 32 55 58

 

 

 

 

 

 

 

Arkitektfirmaet Kloden ApS

 

 

 

HVEM ER VI ?

 

OM ARKITEKTFIRMAET KLODEN
Arkitektfirmaet Kloden blev stiftet i foråret 2004 af Arkitekt/ Bygningskonstruktør Allan T. Pedersen, som en iværksættervirksomhed i et kælderlokale på Jorden Rundt i Grindsted.

Efter kun få år, blev kælderlokalerne for små til virksomheden vækst, både opgavemæssigt og personalemæssigt.
I efteråret 2006 flyttede tegnestuen derfor til større og nyrestaurerede kontorlokaler i Grindsted´s midtby på Borgergade.
Samtidig fusionerede virksomheden med Oles Tegnestue i Brande, og er derfor repræsenteret i både Grindsted og Brande.
Oles Tegnestue har mangeårig erfaring med specielt projektering af enfamiliehuse.

Kloden beskæftiger nu både arkitekter og bygningskonstruktører og har et bredt samarbejder med både ingeniører og andre tegnestuer, hvor der i fællesskab løftes og udføres større opgaver i hele Jylland og til dels også på Fyn og Sjælland.
 

 

 

 

FILOSOFI

 

Det er Arkitektfirmaet Kloden´s filosofi, at arkitektur og æstetiske detaljer og ideer, skal være tilgængelig og muligt for både den private og professionelle bygherre.
Derfor tilbydes arkitekthjælp og rådgivning både til private, håndværksmesteren, virksomheder, offentlige instanser m.fl.
Arkitektfirmaet Kloden ser desuden anderledes på de ellers kendte og berygtede honorarsatser, idet der kigges mere på timeforbrug og projektets realistiske honorar-tolerance, end de ellers i branchen kendte procentsatser af byggeprojektets totalpris.
Alt er som hovedregel mulig i arkitekturens verden, men det er også et af filosofierne hos tegnestuens medarbejdere, at der arbejdes med ideer og løsninger som er byggetekniske korrekte og realistiske – både udførelsesmæssigt og økonomisk.